MOTOROSSZÁN TÚRÁK

Szívdobogtató kaland, adrenalin, határtalan szabadság élményét garantáljuk! Túráinkat a Hargita csodálatos havas hegyei közt tapasztalt túravezetővel inditjuk. Hószánjaink széles választékát ajánljuk extrém sportkedvelőknek, családoknak, céges csapatépítőknek, baráti társaságoknak, kezdöknek és haladóknak, pihenni és kalandra vágyóknak egyaránt. Egy csomagban kínálunk sportlehetőséget, szállást kényelmes szobákkal, szauna valamint pezsgőkádas gyógyvizes fürdők használatával.

TEREPJÁROS TÚRÁK

Nálunk TE VEZETSZ, mi meg biztosítunk mindent ami a túrához szükséges, mutatjuk az irányt, Tiéd az élmény, ezzel megőrizve az off-road sport jellegét! Túráinkon megmutatjuk Neked Székelyföld legszebb hegyeit, gerinceit, völgyeit, olyan helyekre viszünk ahová átlagos járművekkel nem tudsz eljutni, erdei utakon, patak medrekben, vízmosásokban vezet utunk.

Dézsafürdőzés, romantikus esték akár télen is!

Ha rajong az exkluzív megoldásokért, akkor a dézsafürdőt Önnek találták ki. A minőségi fa alapanyagnak köszönhetően a dézsafürdő önmagában megtestesíti a klasszikus korok eleganciáját és a modern ember wellness igényeit.

RENDEZVÉNYSÁTOR

Különleges, természetközeli esküvőhelyszin az álmod? Kimagasló szinvonalú helyszin és hozzá kapcsolodó szolgáltatások gondos válogatása egyetlen, verhetetlen csomagban , amely megvalósitja a legcsodálatosabb esküvői álmotokat is.

FOGLALÁS +40751085815, +40751085816
OFFICE@VANDORSZEKELYPANZIO.RO
537298 Csíkrákos, Bogát utca
Hargita megye, ROMÁNIA